ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ OLD CITY

Home / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ OLD CITY
ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ OLD CITY

Το Εμπορικό κέντρο OLD CITY σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ, τον Διατροφολόγο Λάμπη Κωνσταντίνο, την επιχείρηση Κορώνας Ευάγγελος (EΚ consulting) και την Δώρα Μιχαήλ (volonakinews) διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Παρασκευής 05/10/2018 μια γιορτή υγιεινής διατροφής για μικρούς και μεγάλους στη στοά του Old City!

Στην εκδήλωση παρέχονταν πληροφορίες για την διατροφική πυραμίδα, έντυπο υλικό με οδηγίες υγιεινής διατροφής τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, προσφέρονταν δωρεάν από τοπικές επιχειρήσεις υγιεινά προϊόντα που προάγουν την υγεία.. και όλα αυτά σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις!
Οι εκπαιδευτές και οι Σπουδαστές της Υγείας και της Τουριστικής Ακαδημίας του ΙΕΚ Δήμητρα ήταν εκεί υποστηρίζοντας την εκδήλωση, διασκεδάζοντας με τον κόσμο.
Μια δράση με κοινωνική προσφορά και ανάδειξη τοπικών επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα υγιεινής διατροφής.
Ευχαριστούμε πολύ τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ, τον Διατροφολόγο Λάμπη Κωνσταντίνο για τις διατροφικές του συμβουλές, την επιχείρηση Κορώνας Ευάγγελος (EΚ consulting) και την Δώρα Μιχαήλ (volonakinews) για την πολύτιμη βοήθεια τους στην συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, τις επιχειρήσεις Παπαδοπούλου, Έψα, Paprika, Χυμός Ρόδι-Οικογένεια Αγγελή και τους φούρνους: Τσουρίκας, Κοτρούτσος, Bakers, Ιωαννίδης, Παλαιός Φούρνος, αλλά και τις καφετέριες του εμπορικού κέντρου: Coffee City και Motta Cafe για την χορηγία των προϊόντων τους καθώς και τα καταστήματα του Old City: Bimbo, Praktiker, Jumbo, Optic Stores, Ποδήλατα Γεωργιάδης, Safari Park, China City αλλά και τη σχολή χορού Independance για τα δώρα που προσέφεραν στον κόσμο!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας!
Μείνετε συντονισμένοι.. γιατί έρχονται πολλές ακόμη εκδηλώσεις!