ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ OLD CITY

Home / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ OLD CITY
ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ OLD CITY

Την Παρασκευή 05/10/2018 το Εμπορικό κέντρο OLD CITY σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ, τον Διατροφολόγο Λάμπη Κωνσταντίνο, την επιχείρηση Κορώνας Ευάγγελος (EΚ consulting) και την Δώρα Μιχαήλ (volonakinews) διοργάνωσαν μια γιορτή υγιεινής διατροφής για μικρούς και  μεγάλους στη στοά του OLD CITY.

Στην εκδήλωση δόθηκαν πληροφορίες για την διατροφική πυραμίδα, έντυπο υλικό με οδηγίες υγιεινής διατροφής τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, προσφέρθηκαν από τοπικές επιχειρήσεις προϊόντα που προάγουν την υγεία και όλα αυτά σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, δωρεάν φαγητό και πολλές εκπλήξεις.

Οι εκπαιδευτές και οι Σπουδαστές του ΙΕΚ Δήμητρα ήταν εκεί υποστηρίζοντας την εκδήλωση. Οι σπουδαστές της Αισθητικής μαζί με την εκπαιδεύτρια τους κα Τριαντάρη Μάχη έκαναν face painting στους μικρούς μας φίλους δημιουργώντας κερασάκια, φραουλίτσες και προϊόντα υγιεινής διατροφής στα πρόσωπα των παιδιών.

Ο κος Λάμπης Κωνσταντίνος έδινε διατροφικές συμβουλές και μαζί με το τμήμα των Βρεφονηπιοκόμων έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με τα παιδιά μαθαίνοντας τους μέσα από το παιχνίδι τα φρούτα και τα λαχανικά και έναν υγιεινό διατροφικό τρόπο ζωής.

Μια δράση με κοινωνική προσφορά και ανάδειξη τοπικών επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα υγιεινής διατροφής.
Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις Παπαδοπούλου, Έψα, Paprika, Χυμός Ρόδι-Οικογένεια Αγγελή και τους φούρνους: Τσουρίκας, Κοτρούτσος, Bakers, Ιωαννίδης, Παλαιός Φούρνος, όπως επίσης και τις καφετέριες του εμπορικού κέντρου: Coffee City και Motta Cafe για την χορηγία των προϊόντων τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε  κλήρωση με δώρα για τους παρευρισκόμενους από τα καταστήματα του Old City που συμμετείχαν στην γιορτή: Bimbo, Praktiker, Jumbo, Optic Stores, Ποδήλατα Γεωργιάδης, Safari Park, China City αλλά και η σχολή χορού Independence.

Μάθαμε να τρώμε σωστά, παίξαμε, διασκεδάσαμε μέσα από μια δράση με κοινωνική προσφορά και ανάδειξη  τοπικών επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα υγιεινής διατροφής.