ΑΡΧΙΚΗ

Home / ΑΡΧΙΚΗ
[masterslider_pb alias=”MS1″]

Με ενθουσιασμό δέχτηκε το κοινό του Βόλου την έναρξη λειτουργίας της νέας αγοράς «OLD CITY», που άνοιξε τις πύλες της στην παλιά πόλη του Βόλου, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2004 στις 18.00 το απόγευμα.

Τόσο οι αρχές της πόλης, όσο και το καταναλωτικό κοινό, κατέκλυσαν την αγορά, και έζησαν από κοντά την εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, ο Νομάρχης κ. Γιάννης Πρίντζος, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Κυριάκος Μήτρου, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Τραπεζών, Εκδότες και Διευθυντές εφημερίδων, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και φορέων του νομού μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους την επίσημη πρώτη του OLD CITY.

Στις 18.15 πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, στο κτίριο Ε του «OLD CITY» και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο Σούπερ Μάρκετ CHAMPION Μαρινόπουλος με την παρουσία στελεχών της εταιρείας CARREFOUR Μαρινόπουλος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Aγγελος Αντωνιου των εταιριών ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΕ ΚΑΙ JUNIORS ΕΛΛΑΣ ΑΕΤΒΕ στην ομιλία του που έλαβε χώρα στο κτίριο Δ, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους αναφερόμενος στο «OLD CITY», είπε

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας καλωσορίζω σήμερα σε αυτό το χώρο, γιατί σήμερα με την έναρξη λειτουργίας του OLD CITY, εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής. Ήταν ένα έργο δύσκολο, πολυδάπανο και με μεγάλο ρίσκο. Αντιμετωπίσαμε πολλές αντιξοότητες που αντί να μας αποθαρρύνουν μας έδιναν την δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερο κουράγιο. Δουλέψαμε σκληρά χωρίς διακοπή, από το πρωί ως το βράδυ, Κυριακές, αργίες, γιορτές. Με την βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε, και διαψεύσαμε τις απαισιόδοξες προβλέψεις ορισμένων.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για την κατασκευή του έργου, μηχανικούς, εργάτες, τους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, τους συνεργάτες μου και πάνω από όλα την γυναίκα μου και τα παιδιά μου που εργάστηκαν το ίδιο σκληρά μαζί μου.

Χωρίς την βοήθειά όλων αυτών των ανθρώπων δεν θα είχαμε την δυνατότητα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα [ενός έτους περίπου] να ολοκληρώσουμε το έργο.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ιστορική περιοχή, που πριν αρκετά χρόνια γέμιζε ζωή, και που δυστυχώς οι συγκυρίες του παρελθόντος την έριξαν στον μαρασμό, σήμερα πάλι να ξαναζεί μέρες λαμπρές και οικονομική άνθηση.

Το OLD CITY φιλοδοξούμε να γίνει ένας χώρος αναψυχής για όλη την οικογένεια. Κάνοντας τα ψώνια σας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παραστάσεις στο ανοικτό θεατράκι μας, να πιείτε τον καφέ σας, να γευματίσετε σε ένα από τα εστιατόρια και ουζερί, και στον παιδότοπό μας θα μπορείτε να εμπιστευτείτε τα μικρά παιδιά σας.

Επιπλέον θα παρέχονται διάφορες υπηρεσίες όπως καθαριστήριο, τσαγκάρικο, επιδιόρθωση ρούχων, πρακτορείο προπό και τύπου, και πολλές άλλες που θα προστεθούν στην πορεία. Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν προβλεφθεί χώροι πρόσβασης και υγιεινής που θα τους διευκολύνουν.

Στο OLD CITY οι κάτοικοι του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα κάνουν τις αγορές τους με άνεση, σε πολιτισμένο περιβάλλον, και με τιμές προσιτές σε όλα τα βαλάντια. Ένας άνετος χώρος parking, 650 θέσεων, θα διευκολύνει την στάθμευση των πελατών.

Πριν κλείσω θέλω να ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύθηκαν συμμετέχοντας στο OLD CITY. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσουν και θα δικαιωθούν απόλυτα για την επιλογή τους». Τελειώνοντας ο κος Αντωνίου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Στις 19.30 ακολούθησε η παρουσίαση των κοσμημάτων του οίκου Fine Gems από την Νίκη Κάρτσωνα με την συμμετοχή των μοντέλων Νόνης Δούνια, Εβελίνας Παπαντωνίου, Βαλεντίνης Δασκαλούδη, Εφης Σπύρου, Νεσχάν, Καίτης Γκρέτα.

Στη συνέχεια οι γνωστοί τραγουδιστές Δημήτρης Κόκοτας, Ανδρέας Στάμος, Γιάννης Τάσσιος, Χρήστος Κωσταράς και Μαρίνα Χανδρή ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους σ’ ένα ανεπανάληπτο μουσικοχορευτικό show με μπαλέτα.

Παράλληλα με το  show, στο κτίριο Δ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κοσμηματοπωλείου The house of Fine Gems, στα οποία παρευρέθηκαν τόσο οι αρχές του τόπου όσο και οι κυρίες του Βόλου που κλήθηκαν να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες του οίκου.