ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ OLD CITY

Home / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ OLD CITY
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ OLD CITY

Φέτος το OLD CITY προχωρώντας στην Δεύτερη Δεκαετία, διοργανώνει για τα παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά, εορταστικές εκδηλώσεις.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στη 1.00 μ.μ. στο Αίθριο του OLD CITY θα δοθεί Μεγάλη Μουσική Παράσταση από το Ωδείο Βόλου – Ν. Αγχιάλου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάσως Κεχαΐδου – Κορφιάτη. Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και θα συνδράμουν οι καθηγητές Τάσος Ιωακειμίδης, Ντίνος Γκρίνιας και Γιάννης Ακρίβος.

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Μάγος Magello υπόσχεται να εξαφανίσει την λύπη και να εμφανίσει την χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων με Μαγικά Κόλπα που θα μείνουν αξέχαστα. Στον Παιδότοπο SAFARI PARK στο κτίριο του PRAKTIKER.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Παναγιώτης Φιλιππίδης θα δώσει παράσταση με το έργο «Ο Καραγκιόζης Μυλωνάς». Ο Μαντρακούκος μεγάλος βασιλιάς των καλικατζάρων με τον βοηθό του τον Ζήκο παρατάνε το δέντρο και το χράτσα, το δεκαήμερο των Χριστουγέννων, και ανεβαίνουν πάνω στην Γή για σκανταλιές και παντρειές. Ο Καραγκιόζης Μυλωνάς είναι διασκευή παραδοσιακού Μικρασιάτικου παραμυθιού που έγραψε και έπαιξε ο καραγκιοζοπαίχτης Παναγιώτης Φιλιππίδης. Στον Παιδότοπο SAFARI PARK στο κτίριο του PRAKTIKER.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. το κουκλοθέατρο «Ονειροβάτες» θα δώσουν την παράσταση «Τα Δώρα των Ξωτικών». Το μικρό ποντίκι πάει να βοηθήσει τα ξωτικά που ετοιμάζουν στην σπηλιά τους τα δώρα των Χριστουγέννων. Κανένας όμως δεν θέλει ένα μικρό ποντίκι για βοηθό. Τι θα σκαρφιστεί ο ποντικός για να μπει κι αυτός μέσα στη σπηλιά? Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και δράση, εμπνευσμένο από λαϊκά χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Στον Παιδότοπο SAFARI PARK στο κτίριο του PRAKTIKER.

Όλες τις Γιορτινές Μέρες ο Αγ. Βασίλης θα είναι στους διαδρόμους του OLD CITY, θα βγαίνει φωτογραφίες με τα παιδιά και θα παίρνει τις παραγγελίες τους για τα Δώρα που θα τους φέρει.

Η είσοδος για όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.