Ανοιχτή Επιστολή του Αγγελου Αντωνίου

Home / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ανοιχτή Επιστολή του Αγγελου Αντωνίου
Ανοιχτή Επιστολή του Αγγελου Αντωνίου

Προς 

Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Κα Κολυνδρίνη 

Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Κα Αναστασοπούλου         21/11/2016

 

Κυρίες

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω διότι ενδεχομένως να μην γνωρίζετε ότι μέσω συνέντευξης Τύπου η οποία δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα από τα τοπικά και Περιφερειακά Μέσα παρουσιάστηκε η  προσφορά τουOLD CITY για δωρεάν στέγαση και μη καταβολή κοινοχρήστων για δύο χρόνια στον ίδιο χώρο που στεγαζόταν το ΚΔΑΥ μέχρι το 2011.

Δυστυχώς πέρασε ένας μήνας από την επισημοποίηση της ΔΩΡΕΑΣ στέγασης και ΔΕΝ ενδιαφερθήκατε καθόλου. Εξακολουθείτε  να αγνοείτε την ταλαιπωρία παιδιών και γονέων που αναγκάζονται να τα κουβαλούν στο πατάρι του 4ου Γυμνασίου Βόλου.

Επιβεβαιώνεται έτσι ότι η αποχώρηση της ΚΔΑΥ σήμερα ΚΕΔΔΥ από τοOLD CITY ΔΕΝ ήταν για την εξοικονόμηση χρημάτων (άλλωστε τα άλλα τρία ΚΕΔΔΥ σε Λάρισα-Τρίκαλα-Καρδίτσα πληρώνουν όλα αυτά τα χρόνια ενοίκιο) αλλά για άλλους λόγους, που εσείς γνωρίζετε και πρέπει να εξηγήσετε στους άμεσα ενδιαφερόμενους και στην κοινή γνώμη .

Επειδή σας έχω πολιτικά ικανές να συνεχίσετε αυτόν τον καθημερινό Γολγοθά παιδιών και γονέων (άλλωστε δεν τα κουβαλάτε εσείς στους δικούς σας ώμους ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια του παταριού) σας γνωστοποιώ ότι η διετής προσφορά για ΔΩΡΕΑΝ στέγαση ισχύει μέχρι 31/12/16.

Χωρίς εκτίμηση για την σιωπή σας

Αγγ. Αντωνίου